Balayage – en moderne hårfarvningsteknik

Få naturligt og strandlækkert hår med et professionelt resultat

Balayage er på kort tid blevet en utrolig moderne teknik til hårfarvning, og det er ikke uden grund. Drømmer du om at få farvet dit hår, men ønsker du et naturligt farvespil i håret, og vil du gerne slippe for den tydelige farveforskel ved dine udgroninger? Så kan balayage være den helt rigtige løsning for dig.

 
Hos Hår Design tilbyder vi flere forskellige teknikker til farvning af hår, hvoraf balayage naturligvis er en af dem. Vi er din lokale frisør i Albertslund og tager derfor typisk imod kunder fra både lokalområdet, Ballerup, Glostrup og omegn.

Vi farver dit hår i frihånd

Når du vælger at få farvet dit hår med balayage-teknikken, så farver vi dit hår i frihånd. Vi inddeler dit hår i sektioner, hvorefter vi ”maler” den ønskede hårfarve direkte på håret. Det har den store fordel, at du får et utroligt naturligt resultat, der giver et særligt strandkysset look.

Farven bliver malet på et stykke fra din hovedbund, og derfor vil der være et naturligt spil i din hårfarve, hvor spidserne er lysere end det hår, der er tættere på din hovedbund. Dermed undgår du blandt andet den store kontrast, der typisk er mellem din egen hårfarve og traditionelle highlights, ligesom du undgår synlige udgroninger. Resultatet skal derfor heller ikke holdes vedlige på samme måde som en traditionel farvning.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

 Vores priser på hårfarvning varierer og afhænger blandt andet af, hvilken hårfarvningsteknik du ønsker, og hvor langt dit hår er. Derudover afhænger prisen også af, om vi skal klippe dit hår i samme omgang.

 
Hvis du kunne tænke dig en skræddersyet pris på lige netop din behandling hos os, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

 
Book en tid til balayage hos os

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi sætter en stor ære i altid at sikre os, at du får det helt rigtige resultat. Kontakt os derfor gerne i dag for at bestille en tid til balayage-hårfarvning hos os.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig

​Telefon

29 99 96 99

Adresse

Kanalgaden 4, st. tv.

2620 Albertslund

- Rutevejledning

Firmanavn

Hår Design

CVR: 33120729

Sociale medier

Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Facebook logo l Meta logo  Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Instagram logo

Åbingstider

Tirsdag - Fredag: 09.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 16.00

,Mandag + Søndag: Lukket