Hårfarvning der matcher dine forventninger

Giv dit hår nyt liv med striber eller helfarve

Er du træt af din hårfarve, og kunne du godt tænke dig, at der var noget mere farvespil i dit ellers ensfarvede hår? Eller kunne du måske bare godt tænke dig en helt anden hårfarve, end du har i dag?

 
Hos Hår Design har vi mange års erfaring med hårfarvning af både kvinder og mænd, og vi sørger for, at du får et både flot og ikke mindst professionelt resultat. Du skal bare kigge en tur forbi vores frisørsalon i Albertslund, som har en god beliggenhed, uanset om du for eksempel kommer fra Ballerup, Glostrup eller en anden by i nærheden.

Eksempler på vores hårfarvning

Hårfarvning er ikke bare hårfarvning. Hvor man tidligere kunne få enten striber eller helfarve, er der i dag mange flere forskellige muligheder for at få lige præcis det resultat, som du drømmer om. De mest almindelige hårfarvningsteknikker i dag er:

  • Striber
  • Highlights
  • Reflekser
  • Balayage
  • Ombre
  • Babylights
  • Helfarve.

Er du i tvivl om, hvilken hårfarvning der vil være den rigtige for lige netop dig ud fra de resultater, du drømmer om? Så lad os endelig hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring inden for vores fag, og vi går meget højt op i at sikre, at du får det helt rigtige resultat. Derfor hjælper vi dig gerne med at gennemgå de forskellige teknikker samt fordele og ulemper.

 
En af de mest populære hårfarvningsteknikker i dag er balayage, som giver et meget naturligt resultat. Det er det oplagte valg for dig, der gerne vil have et naturligt farvespil i dit hår, og som samtidig gerne vil undgå at skulle til frisøren igen lige så snart den mindste udgroning bliver synlig.

 
Få det resultat du drømmer om

Vi går højt op i altid at udføre vores håndværk i højeste kvalitet. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for dig, at dit hår ser ud, præcis som du ønsker det. Derfor lytter vi til dine ønsker, og vi hjælper dig også gerne med at finde den rette løsning, der matcher dine behov.
Kontakt os og book en tid til farvning af dit hår


Kontakt os gerne i dag for at booke en tid til en professionel hårfarvning.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig

​Telefon

29 99 96 99

Adresse

Kanalgaden 4, st. tv.

2620 Albertslund

- Rutevejledning

Firmanavn

Hår Design

CVR: 33120729

Sociale medier

Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Facebook logo l Meta logo  Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Instagram logo

Åbingstider

Tirsdag - Fredag: 09.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 16.00

,Mandag + Søndag: Lukket