Barbershop i Albertslund

Få klippet både hår og skæg i samme omgang

Tidligere gik langt de fleste mænd til frisøren for at få klippet håret på hovedet, mens de selv trimmede skægget derhjemme med en skægtrimmer eller en barbermaskine. I dag er det blevet meget populært at besøge en barbershop og få en samlet behandling, hvor både skæg og hår passer sammen.

 
Det kan du også få. Hos Hår Design finder du nemlig din lokale barbershop i Albertslund. Vi har særligt mange kunder fra lokalområdet, men også fra både Ballerup, Glostrup og flere andre nærliggende byer.

 
Hvorfor gå til en barbershop?

Du kan sagtens trimme dit skæg derhjemme, ligesom du sikkert også godt selv kan klippe dit eget hår. De fleste mænd vælger dog alligevel at få håret klippet hos frisøren, fordi det er begrænset, hvor mange frisurer man selv kan klippe og samtidig få et pænt resultat – så hvorfor ikke gøre det samme med skægget?

I dag er der så mange forskellige muligheder for at få lige netop det look, som du kunne tænke dig – også mange flere muligheder end du selv kan håndtere derhjemme foran spejlet med din trimmer eller skraber.

Hos os får du det resultat, du drømmer om

Vi sørger for, at du får et ensartet resultat, hvor både din frisure og dit skæg går hånd i hånd, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

 
Vi har over 30 års erfaring inden for vores fag, og vi sætter en stor ære i altid at sikre, at vores kunder går herfra med lige netop det resultat, de drømmer om.

Kontakt os og hør mere
​eller kig forbi

Kunne du tænke dig at høre mere om vores barbershop, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os endelig eller kig forbi og oplev den gode stemning i vores salon. Vil du gerne have trimmet både skæg og hår på samme tid, så kan du med fordel booke en tid hos os på forhånd.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig

​Telefon

29 99 96 99

Adresse

Kanalgaden 4, st. tv.

2620 Albertslund

- Rutevejledning

Firmanavn

Hår Design

CVR: 33120729

Sociale medier

Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Facebook logo l Meta logo  Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Instagram logo

Åbingstider

Tirsdag - Fredag: 09.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 16.00

,Mandag + Søndag: Lukket