Herrefrisør med over 30 års erfaring

Få en herreklipning som du ønsker den

Er håret blevet for langt, og trænger det til at blive klippet? Så kig forbi os hos Hår Design. Vi er din herrefrisør i Albertslund, og med over 30 års erfaring inden for vores fag kan du være helt sikker på, at du får lige netop det resultat, du ønsker dig.


Vores centrale beliggenhed gør det nemt for dig at komme forbi vores salon, uanset om du kommer fra lokalområdet, Glostrup, Ballerup eller omegn.

 
Vi går højt op i kvaliteten af vores arbejde

En herreklipning er ikke bare en herreklipning. Det er vigtigt, at det færdige resultat sidder lige i skabet, og at du har mulighed for at sætte dit hår, som du ønsker. Det gælder, uanset om du bare gerne vil have klippet dit hår så kort som muligt, så du ikke behøver at skulle gøre noget ved det om morgenen, eller om du vil have en moderne klipning, der kan sættes på forskellige måder.

Derfor går vi utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde, så du får et resultat, du kan være tilfreds med. Vi lytter nøje til dine ønsker for det færdige resultat, og inden vi går i gang, sørger vi for, at vi har forstået opgaven korrekt. Hvis du ønsker det, kommer vi også gerne med vores forslag og inputs.

Få trimmet både hår og skæg hos os

 Vi er ikke kun din herrefrisør. Vi er også en barbershop, hvilket betyder, at du kan komme til os, når du gerne vil have trimmet både håret og skægget. På den måde kan du nemlig få et flot samlet resultat, hvor dit hår og dit skæg passer sammen.

 
Kontakt os og book en tid hos vores herrefrisør eller kig forbi

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid hos en dygtig og erfaren herrefrisør, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores salon i Albertslund, hvis du alligevel er i nærheden.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig

​Telefon

29 99 96 99

Adresse

Kanalgaden 4, st. tv.

2620 Albertslund

- Rutevejledning

Firmanavn

Hår Design

CVR: 33120729

Sociale medier

Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Facebook logo l Meta logo  Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Instagram logo

Åbingstider

Tirsdag - Fredag: 09.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 16.00

,Mandag + Søndag: Lukket