Damefrisør der tager sig god tid til dig

Trænger du til at få klippet håret?

Uanset om det er blevet tid til at få klippet de spaltede og slidte spidser, eller om du trænger til at prøve kræfter med en helt ny frisure, så hjælper vi hos Hår Design gerne med at sikre et flot resultat.

 
Vi er din lokale damefrisør i Albertslund, og vi har mange kunder fra både lokalområdet og omegn, der besøger vores frisørsalon. Vores kunder tager for eksempel gerne turen fra Glostrup, Ballerup og flere andre byer for at få en behandling hos os. Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen.

 
Dameklip med eller uden farvning af hår

Vi har mere end 30 års erfaring som damefrisør, og i vores salon er vi fire frisører, der står klar til at hjælpe dig med at få lige netop det resultat, du drømmer om.

 
Måske er det bare blevet tid til at få klippet de slidte spidser, så dit hår igen ser smukt og velplejet ud. Måske kunne du tænke dig at få taget lidt af længden af i samme omgang, eller måske kunne du tænke dig en helt ny frisure.

Vi kan hjælpe dig med det hele lige fra traditionel hårklipning til en klipning kombineret med en hårfarvning som for eksempel den populære balayage-behandling – altid til en god pris.

Vores faglige stolthed sikrer dig det bedste resultat

Vi er en damefrisør med en høj faglig stolthed, for vi har en stor forståelse for, at det er vigtigt, at det færdige resultat kommer til at matche både dine ønsker og dine forventninger. Når håret først er blevet klippet af, kan det ikke laves om. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at sikre os, at vi har forstået dine ønsker for behandlingen, og efterfølgende tager vi os den rette tid til at sikre det perfekte resultat, der matcher.

 
Kontakt os og bestil en tid hos vores damefrisør

Kunne du tænke dig at bestille en tid hos vores dygtige og erfarne frisør? Har du spørgsmål om vores priser, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os gerne allerede i dag eller kig forbi salonen.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig

​Telefon

29 99 96 99

Adresse

Kanalgaden 4, st. tv.

2620 Albertslund

- Rutevejledning

Firmanavn

Hår Design

CVR: 33120729

Sociale medier

Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Facebook logo l Meta logo  Frisør i Albertslund, Glostrup og Ballerup l Damefirøsr, Balayage, Herrefrisør, Barbershop & Hårfarving l Instagram logo

Åbingstider

Tirsdag - Fredag: 09.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 16.00

,Mandag + Søndag: Lukket